Τα σκουπίδια της κυβέρνησης, από την πρώτη μέρα ανάληψης της κρατικής διαχείρισης, έδηξαν ποιος είναι ο στόχος τους. Αυτός δεν είναι άλλος από τη κατά μέτωπο επίθεση σε όσους θεωρούν επικίνδυνους, όσους στέκονται εμπόδιο στις καταστροφικές πολιτικές τους κατά ανθρώπων και φύσης, αλλά και όσους μισούν για την πολύχρονη μαχητική στάση απέναντι στο κράτος. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους το κράτος, πόσο μάλλον η συγκεκριμένη κυβέρνηση, περίμενε τις κατάλληλες συνθήκες κοινωνικής ξευτίλας ώστε η εκδίκηση να είναι αμείλικτη.

Ο σύντροφος Χάρης Μαντζουρίδης είναι ένα ακόμη θύμα της κρατικής εκδικητικότητας. Μετά την απαγωγή του από ασφαλίτες μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του, αλλά και μπροστά σε μια γειτονιά που απλά αποδοκίμαζε, στήθηκε ένα φανταστικό κατηγορητήριο κακουργημάτων.

Η όλη κατάσταση της ομηρίας του Χ. Μαντζουρίδη είχε ως αποτέλεσμα τον κλονισμό της ψυχικής του υγείας μέχρι και απόπειρες αυτοκτονίας που αποτράπηκαν τελευταία στιγμή. Είναι ξεκάθαρο πως το κράτος πλέων θέλει, πριν εξοντώσει ψυχικά και σωματικά τους αντιπάλους του να στοχεύσει στην αξιοπρέπεια τους.

Να μην αφήσουμε κανένα σύντροφο μόνο στα χέρια του εχθρού. Η Αλληλεγγύη μας να γίνει ΟΠΛΟ. Τα σκουπίδια της εξουσίας αναρριχηθήκαν στις θέσεις τους χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας γι’ αυτό και μας μισούν, αυτά τα σαδιστικά σκουπίδια αναβαθμίζουν το οπλοστάσιο τους, ας αναβαθμίσουμε το δικό μας, αλληλεγγύη και αντίσταση με κάθε μέσο για το ξεπέρασμα του κράτους και της υποταγμένης κοινωνίας.

Άμεσος Τερματισμός Της Ψυχικής Και Σωματικής Εξόντωσης Του Χάρη Μαντζουρίδη