Ο Γ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. (ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ). ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ, ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ…) ΑΛΛΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ.

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΟΧΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΑΝ ΚΑΝ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΗ ΤΑΠΕΙΝΩΝ ΑΙΤΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΗ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ.

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΜΕΣΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΟΟΟΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ. Η  ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΤΡΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ RAMBO (1,2,3) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ TOP GUN ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΑΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ JENNA JAMESON: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΤΗ JENNA Η ΤΟΝ RAMBO). ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΑΣ.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ Γ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΚΑΙ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ