Τα ξημερώματα της Δευτέρας 30/10  κατά την διάρκειας αφισοκόλλησης για τον αιχμάλωτο αναρχικό Κώστας Δημαλέξη (ο οποίος δικάζεται χωρίς κανένα στοιχείο στις 3/11 για την υπόθεση του εμπρησμού του Real Fm) μέλη της συλλογικότητας μας και αλληλέγγυα άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό μέγαρο  Κομοτηνής. Κατά την διάρκεια της κράτησής τους, ασφαλίτης τραβούσε φωτογραφίες τα συντρόφια με το κινητό του.

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα όταν πρακτικές φακελώματος λαμβάνουν τόπο στις συγκεντρώσεις/πορείες (γι’ αυτό άλλωστε καλύπτουμε τα χαρακτηριστικά μας), ωστόσο η ξεδιάντροπη φωτογράφιση κατά την διάρκεια ελέγχου, αναρωτιόμαστε εάν αποσκοπεί στον εμπλουτισμό της προσωπικής λίστας “κυνηγιού” του κάθε στελέχους της κρατικής ασφάλειας ή εάν αποτελεί καινούργια πρακτική της διεύθυνσης.

Καταδεικνύοντας την παραπάνω μέθοδο στέλνουμε μήνυμα στα τσιράκια του κράτος που βασανίζει 16χρονα τα οποίο συμμετέχουν σε αντιφασιστικές κινητοποιήσεις, ότι δεν θα αφήσουμε να γίνει κανονικότητα η αρχειοθέτηση προσώπων όσων έχουν βρεθεί σε διαδικασία προσαγωγής.

Πίσω ρουφιάνοι Εμπρός Σύντροφοι/ες

Αναρχικό Στέκι Utopia A.D