Μας εστάλη.

Μεταφέρω ένα απόσπασμα από το βιβλίο του, πού γελοιοποιεί τήν λματ ( λούμπεν μεγαλοαστική τάξη ), (ταξικοί Αγώνες, Κάρλ Μάρξ ), όπου στήν σελίδα 340, γράφει : 

<< Εκείνη την νύχτα του Μάη, ή 17 Ν. μετέφερε στιγμιαία το μέτωπο του κοινωνικού πολέμου στην Εκάλη, στην πρωτεύουσα της πατρίδας του πλούτου. Ανάμεσα στις προκλητικές βίλες πού οικοδομήθηκαν με τον ιδρώτα και το αίμα των φτωχών, μια επιστρατευμένη καμιονέτα έσπειρε είκοσι οκτώ βόμβες. Ανάμεσα στα τερατώδη φαραωνικά οικοδομήματα της επίδειξης της λματ, των Βαρδινογιάννηδων και των ομοίων τους.

Την ίδια ώρα, μια άλλη ομάδα της 17 Ν. είχε βρεί μακρύτερα το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, τοποθέτησε βόμβα σε μια κολόνα της ΔΕΗ κόβοντας το ρεύμα ακριβώς στην περιοχή και ακριβώς την στιγμή πού άρχισαν να σκάζουν οί βόμβες. Είναι αδύνατον να περιγραφεί ό τρόμος των πλουσίων πού έτρεχαν αλλόφρονες με τά πιστόλια στα χέρι, μέσα στο σκοτάδι, μέσα στις φλόγες των διαδοχικών εκρήξεων, μέσα στο τσάκισμα της αλαζονικής υπεροψίας τους και την κατάρευση της σιγουριάς του απρόσβλητου κάστρο τους. Πανικόβλητοι τρέμοντας. Εκείνη την νύχτα τους προσφέραμε μια αυθεντική στιγμή της εκδίκησης των φτωχών >>.

Άλλη φορά θα σάς μεταφέρω απόσπασμα ( τώρα κουράστηκα ), από το ντού πού έκαναν στο ΙΘ’ αστυνομικό τμήμα στον Βύρωνα, όπου θα δείτε την απόλυτη ξευτίλα, και την παραδοχή από τον ασφαλίτη, όπου αργότερα θα πεί << ταπεινώθηκε το τμήμα >>, σελ. 309.