Μετά την μόδα του εναλλακτικού lifestyle περάσαμε στη μόδα του ναζιστικού/εθνικιστικού lifestyle  το οποίο προωθήθηκε με τον κατάλληλο τρόπο από τα ΜΜΕ και όσο αυξάνεται γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο για τον σεβασμό της ανθρώπινης υπόστασης. Οι εκπρόσωποι του  ναζιστικού lifestyle δεν είναι άλλοι από τους μαχαιροβγάλτες  της Χρυσής Αυγής.   Η πολιτική τους προπαγάνδα και επιχειρηματολογία ξεκινά και εξαντλείται στους  ξένους μετανάστες, κυρίως μαύρους. Για παράδειγμα ψεύτικες φήμες για εγκλήματα που διαπράττουν οι μετανάστες, πογκρόμ και μαχαιρώματα κατά μεταναστών ή σε Έλληνες που δεν πληρούν τα πρότυπα της άριας φυλής ( π.χ. επιθέσεις κατά Ελλήνων γιατί ήταν μελαμψοί και έμοιαζαν με ξένους) και γενικότερα κατά αδύναμων και εξαθλιωμένων ανθρώπων. Επίσης το ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής αρχίζει και σταματά μόνο σε Έλληνες που πέφτουν θύματα εγκληματικών πράξεων από μετανάστες αλλά για τους εκατομμύρια Έλληνες που είναι θύματα του σάπιου πολιτικού συστήματος με τις περικοπές μισθών και συντάξεων και αυξήσεις των φόρων, τις αυτοκτονίες – κρατικές δολοφονίες λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν τους καίγεται καρφί γιατί πολύ απλά είναι και αυτοί ένα γρανάζι αυτού του συστήματος.

Η ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής: Πριν τις εκλογές υπήρχαν αρκετά αφιερώματα στα ΜΜΕ όσο αναφορά την ιδεολογία της και την δράση της. Αφιερώματα τα οποία στην τελική χρησίμευσαν σαν διαφήμιση στην προεκλογική τους εκστρατεία. Εμείς θα αναφέρουμε κάποια τα οποία μπορεί να μην είναι τόσο γνωστά έως και καθόλου για κάποιους.

Η εμμονή τους για την καθαρότητα της φυλής είναι το ίδιο  ακραία με τις ναζιστικές χιτλερικές πρακτικές και με βάση τις οποίες  δεν διστάζουν να προτείνουν ευθανασία στα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και στείρωση στις μητέρες που έχουνε γεννήσει ΑΜΕΑ.

Επιπλέον προτείνουν την επαναφορά της θανατικής ποινής κάτι το οποίο μας γυρνάει χρόνια πίσω και δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που αν ψάξει κάποιος μπορεί  να βρει για ανθρώπους που καταδικάστηκαν σε θανατική ποινή και εκτελέστηκαν ενώ ήταν αθώοι. Ένα παράδειγμα είναι ο δράκος του Σέιχ Σου όπου καταδικάστηκε και εκτελέστηκε και μέχρι και σήμερα οι απόψεις διίστανται για το θέμα και τα στοιχεία για την αθωότητά του είναι περισσότερα και ποιο τρανταχτά από ότι αυτά της καταδίκης του.

Για τον σκοπό της ψηφοθηρίας δεν διστάζουν ακόμα και να έρθουν σε αντιπαράθεση με αυτά που οι ίδιοι δηλώνανε  αλλά και με τις επίσημες θέσεις του κόμματος. Έτσι λοιπόν δεν έχουν πρόβλημα με τους Έλληνες μουσουλμάνους αλλά με αυτούς που αυτοαποκαλούνται Τούρκοι αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την διαφορετική τους θρησκεία (μουσουλμάνοι) ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζουν σαν επίσημες θρησκείες μόνο τον ορθόδοξο χριστιανισμό και το δωδεκάθεο!

Όσο αναφορά τους Παλιννοστούντες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στα τέλη του 80’ και την δεκαετία του 90’ τους αποκαλούσαν ξένους, Ρώσους και κουμουνιστική απειλή!! Ενώ τώρα τους αποκαλούνε “αδέλφια” συνέλληνες προσπαθώντας έτσι να κερδίσουν ψήφους αλλά και μια επιπλέον δύναμη στους δρόμους και στα ναζιστικά τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής.

Κοινωνικό προφίλ: Οι μισάνθρωποι ναζιστές προσπαθούν να χτίσουν ένα κοινωνικό προφίλ με κοινωνικές δράσεις οι οποίες προέρχονται από Έλληνες και απευθύνονται μόνο σε Έλληνες, όπως αιμοδοσία και  μοίρασμα τροφίμων. Η αιμοδοσία απευθύνεται μόνο σε Έλληνες για να μην αλλοιωθεί το Ελληνικό αίμα και DNA. Μεσαιωνικές απόψεις οι οποίες έχουν καταρριφτεί από την επιστήμη που έχει αποδείξει πως το DNA του ανθρώπου έχει πολλές ομοιότητες με αυτό του χιμπατζή, του ποντικού και της μύγας, κάτι που μας δείχνει πως τα πλάσματα του πλανήτη έχουν κοινές ρίζες πόσο μάλλον οι άνθρωποι μεταξύ τους. Τα συσσίτια τα οποία απευθύνονται μόνο σε Έλληνες είναι τακτική μερίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου κυρίως στην Ευρώπη από το κίνημα food no bombs και το οποίο απευθύνονταν σε όσους είχαν πραγματική ανάγκη χωρίς φυλετικές διακρίσεις. Αυτή η τακτική κατακρίθηκε από κάποια άλλα κομμάτια του ίδιου χώρου γιατί ήταν σαν κίνηση ελεημοσύνης χωρίς να προτρέπει τον κόσμο να αυτοοργανωθεί και να παλέψει για μια καλύτερη ζωή, κάτι το οποίο θέλει να κάνει το γρανάζι του συστήματος Χρυσή Αυγή, αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από την πηγή του προβλήματος, της ανεργίας, της αύξησης των φόρων, τις περικοπές συντάξεων μισθών κ.α. τα οποία προέρχονται από το ίδιο το σύστημα.

Ψηφοφόροι:  Σίγουρα όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι φασίστες και ναζί. Παρόλα αυτά η δήθεν αγανάκτηση που τους οδήγησε να ψηφίσουν ένα δήθεν αντισυστημικό κόμμα φέρει βαριά ευθύνη για ότι συμβαίνει και ότι θα συμβεί στο μέλλον. Μπορεί να μην ξέρουν τι αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή αλλά αυτό δεν τους εξιλεώνει καθώς στην εποχή της πληροφόρησης είναι αδύνατον να μην γνωρίζεις τι αντιπροσωπεύει το κάθε κόμμα, ειδικότερα το κόμμα που ψηφίζεις. Αυτοί οι άνθρωποι ή είναι ηλίθιοι ή επικίνδυνα αδιάφοροι. Ας αναρωτηθούν λοιπόν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αν φταίνε οι μετανάστες για την οικονομική κρίση, την ανεργία κ.τ.λ. ας αναρωτηθούν επίσης από που προέρχονται οι μετανάστες και γιατί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Προέρχονται από χώρες που υπάρχει στρατιωτική ή οικονομική κατοχή που σε αυτό συμβάλλει και η Ελλάδα στέλνοντας είτε στρατό είτε παραχωρώντας τις NATOικές τις βάσεις για να χρησιμοποιηθούν σαν ορμητήρια των NATOικών επιδρομών, και ας μην ξεχνάμε πως Τουρκία και Ελλάδα είναι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ κάτι που καταρρίπτει τον μύθο μιας μεταξύ τους πολεμικής σύρραξης. Άλλωστε οι οικονομικές ελίτ των δύο χωρών συνεργάζονται άψογα σε όλους τους τομείς της οικονομίας (τουρισμός, εμπόριο, κ.τ.λ.)

Τέλος θέλουμε να θυμίσουμε στους φανατισμένους χριστιανούς και τους “πατριώτες” πως η Παλαιά Διαθήκη είναι  100% Εβραϊκή και ότι πολλοί ήρωες του ’21 δεν ήξεραν ελληνικά (ο Οδυσσέας Ανδρούτσος μιλούσε αρβανίτικα, η Μπουμπουλίνα τούρκικα) κάποιοι ήταν μουσουλμάνοι και κάποιοι δεν θεωρούνταν Έλληνες (βλέπε <<θούριος>> Ρήγας Φεραίος).

Εμείς από την μεριά μας καλούμε τους πολίτες από την στιγμή που ζούμε στην εποχή της πληροφόρησης να μην μεροληπτούν και να ενημερώνονται συνέχεια με γνώμονα την αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη και την αυτοδιαχείριση των μέσων δημιουργώντας τέτοιου είδους κοινότητες αντιιεραρχικά δομημένες χωρίς φυλετικές διαφορές γιατί ο πραγματικός πόλεμος είναι ταξικός.

ΥΓ1. Κάποιες πηγές είναι από Στέλιο Ελληνιάδης “χρυσή εφεδρεία”, blog πόντος και αριστερά.

ΥΓ2. Η ναζιστική προπαγάνδα στηριζόταν πάντα στο ψέμα π.χ. ψεύτικες φήμες για βιασμό ζευγαριού στη Κόρινθο από μετανάστες πριν τις εκλογές και για δήθεν παρακολουθήσεις και απόπειρες απαγωγής Ελλήνων από Βούλγαρους που επέβαιναν σε βανάκι τροποποιημένο σε χειρουργικό εργαστήριο στη Κομοτηνή.

 

 

Αναρχικό Στέκι utopiaa.d.

Blog: utopia-ad.org