Στις 12 Απριλίου, ημέρα Παρασκευή, ανακαταλάβαμε μαζί με αλληλέγγυο κόσμο το Αναρχικό Στέκι Utopia A.D, το οποίο εκκενώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου από τις πρυτανικές αρχές.

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 06:20 πραγματοποιείται  μια τεράστια, για τα δεδομένα της πόλης, αστυνομική επιχείρηση με περίπου 80 ΜΑΤ και την συνδρομή των υπόλοιπων υπηρεσιών της αστυνομίας. Στη συνέχεια πραγματοποιείται lock out στο πανεπιστημιακό συγκρότημα της παλιάς νομικής και ανοίγετε η κλειδωμένη πόρτα του στεκιού!

Αργότερα την ίδια ημέρα, ασφαλίτες προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες αναφορικά με τα άτομα τα οποία συμμετείχαν στην ανακατάληψη, καθώς την προηγούμενη οι αρχές δεν τόλμησαν να πλησιάσουν τον χώρο.

 Με ευκαιρία, την απουσία μας από το χώρο του πανεπιστημίου,  οι ασφαλίτες διεξάγουν έρευνα, δείχνοντας φωτογραφίες 2 συντρόφων μας σε άγνωστα σε εμάς άτομα, στοχοποιώντας τους και εκθέτοντας τους σε μια προσπάθεια να βρεθεί ο κατάλληλος ρουφιάνος ώστε να πετύχουν τον σκοπό τους.

Παράλληλα με τα παραπάνω, επίδοξοι “ντέντεκτιβς” καθηγητές και φύλακες συνεχίζουν να στοχοποιούν σύντροφο για αναγραφή συνθημάτων με σπρέι άσχετα με το περιεχόμενο τους και χωρίς στοιχεία, πράττοντας σαν μπάτσοι που θέλουν να φορτώσουν σε κάποιον μία υπόθεση απλά για να κλείσει, αδιαφορώντας αν ισχύει η όχι.

Καλούμε, τους παραπάνω να σταματήσουν τις υποθέσεις και την υιοθέτηση ρόλων μπάτσων, ειδικά τη στιγμή που υπάρχει μήνυση κατά αγνώστου για σπρέι, από τον πρύτανη Φώτη Μάρη, καθώς και την ακαδημαϊκή κοινότητα, ιδικά τους πρόεδρους των σχολών της παλιάς νομικής να πάρουν θέση για την εισβολή των ΜΑΤ και το lock out καθώς και την κατάντια των πανεπιστημίων, την αποστέρηση τον έλεγχο την επιτήρηση και τη γενικότερη προσπάθεια εξευγενισμού τους.

Όσο για τους εργαζόμενους οι οποίοι επικαλούνται πώς κάνουν την δουλειά τους όπως προβλέπεται, οφείλουν να μιλάνε με σεβασμό στους φοιτητές και τις φοιτήτριες γιατί πολύ απλά χωρίς τα πανεπιστήμια αυτοί θα ήταν άνεργοι και η Κομοτηνή κωμόπολη.

Κλείνοντας, σε περίπτωση που κάποιος σύντροφος μας κινδυνέψει με διώξεις, υπεύθυνοι πέρα από τον Φώτη Μάρη θα θεωρηθούν και όλοι οι παραπάνω.

Η Πείνα Έρχεται Και Φεύγει Η Αξιοπρέπεια Αν Φύγει Δεν Ξανάρχεται

Μόλις Αρχίσαμε

ΥΓ. Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο ασφαλίτης φωτογράφιζε “κρυφά” συντρόφους/ισσες στο αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια προσαγωγής τους.

Αναρχικό Στέκι Utopia A.D