Την Τετάρτη 20/12 αναρτήσαμε στη δυτική είσοδο και έξοδο της πόλης (γέφυρες σιδηρόδρομου) ένα πανό για την απελευθέρωση του συντρόφου και μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκου Μαζιώτη και ένα πανό αλληλεγγύης με την οργάνωση.

Ο σύντροφος Νίκος Μαζιώτης αν και έχει εκτίσει περισσότερα από τα 3/5 της ποινής του και δικαιούται την υπό όρους αποφυλάκιση, αντιμετωπίζει συνεχόμενες αρνητικές αποφάσεις. Οι λόγοι για τους οποίους απορρίπτεται το έτυμα του είναι ξεκάθαρα πλέων πολιτικοί καθώς και φρονιματικοί. Εκτός από τη δήλωση μετάνοιας που ζητούν από τον σύντροφο, επικαλούνται ως επιχείρημα της άρνησης αποφυλάκισης του το ότι δηλώνει πολιτικός κρατούμενος. Είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός πολιτικός κρατούμενος, που ενώ δεν έχει ισόβια, τον κρατούν φυλακισμένο αντιμετωπίζοντας τον σαν ισοβίτη.

Η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα αν και αποφυλακίστηκε όπως δικαιούταν με την έκτιση των 3/5 της ποινής της βρίσκετε αντιμέτωπη με τον κίνδυνο επιστροφής στην αιχμαλωσία. Ο εισαγγελέας εφετών Χαλκίδας άσκησε έφεση ενάντια στην αποφυλάκισή της συντρόφισσας και έτσι ορίστηκε δικάσιμος για τις 10/1/2024 στην Χαλκίδα ώστε να επανεξεταστεί από μηδενική βάση η αποφυλάκισή της.

Το καθεστώς εξαίρεσης που αντιμετωπίζουν οι 2 σύντροφοι και η προσπάθεια εφαρμογής του νέου ποινικού κώδικα πάνω τους, ο οποίος ΔΕΝ έχει ψηφιστεί ακόμα αφορά όλη την αναρχία αλλά και τον ευρύτερο ριζοσπαστικό και αντιεξουσιαστικό χώρο.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ