Πριν από περίπου ένα χρόνο η κυβέρνηση ανακοινώνει νέα δυσβάσταχτα μέτρα Ο λαός θέλοντας να αντιδράσει κατεβαίνει στους  δρόμους και στις πλατείες και αρχίζει σιγά σιγά να οργανώνει συνελεύσεις με οριζόντια δομή σε πλατείες και γειτονιές συγκροτείτε έτσι ένα αυτοοργανομενο κίνημα που ως βασικό προταγμα έχει την άμεση δημοκρατία.
Οι αυτοοργανομενες συνελεύσεις  αρχίζουν να παίρνουν ένα απαξιωτικό χαρακτήρα προς τον κρατικό μηχανισμό και να οργανώνουν δράσεις απειθαρχίας όπως οι επιτροπές άρνησης πληρωμών σε διάφορα χαράτσια που επιβάλλονται στον λαό Πάντοτε στο όνομα της σωτηρίας  της Πατρίδος εν όψη κρίσης
Η αλληλεγγύη  μπαίνει στην καθημερινότητα του κόσμου και στις βασικές αρχές τον συνελευσεων, μεσα από μαζικές συγκεντρώσεις γεννιέται η εξοικείωση με τον συγκρουσιακό χαρακτήρα που παίρνουν οι διαδηλωσεις, αφου η κρατική καταστολή δεν αφήνει περιθώρια ειρηνικών διαμαρτηριων,ακομα και οι ποιο ειρηνικοί διαδηλοτες, αντιλαμβανονται την αναγκαιότητα της καταμέτωπο συγκρούσεις  με το στρατό κατοχής της  δημοκρατίας ‘’ (ΜΑΤ ΔΙΑΣ ΔΕΛΤΑ).
Η βίαιη καταστολή του κοσμου, που σκοπό έχει να τρομοκρατήσει και να πανικοβάλει  αναγκάζοντας τον να γυρίσει στην TV και τον καναπέ δεν έχει αποτέλεσμα. Αντιθέτως πολύς κόσμος θέλει να συγκρουστεί και να τσακίσει τα γουρούνια των ΜΑΤ, να παλέψει για έναν διαφορετικό κόσμο ελευθερίας δικαιοσύνης  και ισότητας .
Όταν η αστυνομοκρατία δεν φέρνει αποτελέσματα, η τέταρτη εξουσία αναλαμβάνει μέσα από τα δελτία των ειδήσεων. Παραπληροφορούν και τρομοκρατούν προσπαθώντας να σχηματίσουν μια δικιά τους κοινή γνωμη. Επισης η κρεατομηχανή επιστρατεύει τα παρακρατικά φασιστοειδή που ως τραμπούκοι και προβοκάτορες ενισχύουν τις δυνάμεις των μπάτσων. Τέλος όσο αναφορά την καταστολή γίνεται έλεγχος και διακοπή των Μ.Μ.Μ εμποδίζοντας την πρόσβαση στους τόπους συγκέντρωσης και ξαναρχίζουν τα ΜΑΤ να μοιράζουν απλόχερα χημικά και γκλοπιες .
Ένα χρόνο μετά ο ολοκληρωτισμός φοράει το δημοκρατικό του προσωπείο μέσο των εκλογών και αρχίζει το προεκλογικό πανηγύρι σαν να μην έχει συμβεί τιποτα,ομιλιες σε στυλ ΄΄ ότι έγινε έγινε  ‘’παμε για νέα αρχή κτλ.
Η κομικοτραγικοτητα σε όλο της μεγαλείο, τα πρώτα ψευτοδιλήμματα άρχισαν , ευρώ η δραχμή? Αντιμνημονιακοι  η  μνημονιακοι? Αριστερά η  δεξιά?  Κτλ.
Η παραμυθα του πατριωτισμού και της εθνικής ενότητας  υιοθετείτε από τα κόμματα όλων των αποχρώσεων. Νέα κόμματα ξεπετάγονται ξαφνικά με τα ίδια πιασάρικα προταγματα του αντιμνιμονιακου και πατριωτικού χαρακτηρα,κομματα που συγκροτούνται από μέλη και βουλευτές των υπαρχόντων κομμάτων  οι οποίοι δεν ψήφισαν το μνημόνιο και έχουν τον αέρα του ήρωα νομίζοντας  πως με την πράξη τους αυτή παίρνουν άφεση αμαρτιων, λες και πριν ήταν όλα καλα,λες και οι ίδιοι δεν συμμετείχαν στην βουλή και στην διακυβέρνηση που οδήγησε σε αυτές  τις οικονομικές καταστάσεις και εξαθλίωση του λαού
Η αυξανόμενη αποχή των τελευταίων εκλογών η απαξίωση του κοινοβουλευτισμού και η αντικατάσταση του με το πρόταγμα της άμεσης δημοκρατίας αναγκάζει την εξουσία να καταφύγει ξανά σε τρομοκρατικές τακτικές . Τα Μ.Μ.Ε.  μιλάν συνέχεια για την χρυσή αυγή και τις αντιλήψεις τις με ένα τρόπο που πολλοί αντί να απαξιώσουν τις εκλογές σκέφτονται να ψηφίσουν άλλα κόμματα για να μην μπούνε οι ναζί στην βουλή Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοδο των ακροδεξιών σε Ελλάδα και Ευρώπη και δείχνουν την χρυσή αυγή στην βουλή
Την ώρα της κάλπης ο <<ο σοφός λαός >> πρέπει να σκεφτεί  πως τόσα χρόνια κάνει τα ίδια και πως αν τα λάθη  είναι γνώση πρέπει να πετάξει την  δημοκρατία τους στα σκουπιδια,πως δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα κόμματα απλά κάποιοι που θέλουν να εξουσιάζουν.
Το Κράτος μαζί με το διεθνές και ντόπιο Κεφάλαιο κλιμακώνει τις επιθέσεις εναντίον των ήδη καταπιεζόμενων ανθρώπων και είναι καιρός να δοθεί μια δυναμική απάντηση. Σας καλούμε να απαγκιστρωθείτε από τα κόμματα και να δημιουργήσετε τις δικές σας αυτόνομες ομάδες αντίστασης και αντεπίθεσης, στους χώρους εργασίας σας και στις γειτονιές σας. Σας καλούμε να αγωνιστείτε για το χτίσιμο κοινωνιών αλληλεγγύης που βασίζονται σε ανεξάρτητες προσωπικότητες που η μία θα σέβεται την ιδιαιτερότητα της άλλης και όχι κοινωνιών μίσους  απoτελούμενες από εν δυνάμει υποκινούμενες μάζες λοβοτομημένων ζόμπι.

Η Αλληλεγγύη Όπλο Των Λαών, Πόλεμος Στον Πόλεμο Των Αφεντικών