Στις 10 Γενάρη το πρωί, σύντροφοι και συντρόφισσες  πραγματοποίησαν στον ραδιοσταθμό Flash  96 FM, παρέμβαση αλληλεγγύης με ενημερωτική εκπομπή-μήνυμα για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα  που δικάζεται από τις 5 Οκτώβρη στο ειδικό δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού.

Αφού μεταδόθηκε το μήνυμα, έξω από το σταθμό εμφανίστηκε κάθε είδους ομάδα των κρατικών τρομοκρατών (ΔΙΑΣ, ΜΑΤ, ΥΜΕΤ κ.ά.) και περικύκλωσαν το κτίριο, απειλώντας να συλλάβουν τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην παρέμβαση παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο σταθμός δηλώνει ότι δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία τους, και ότι δεν θεωρούν την πράξη τους αυτή κατάληψη αφού δεν παρεμποδίστηκε πουθενά η λειτουργία του.

Παρόλα αυτά, εισβάλλουν στο κτίριο, προσαγάγουν τους αλληλέγγυους και τους επιβιβάζουν βίαια σε κλούβες, οδηγώντας τους στην ΓΑΔΑ όπου και συλλαμβάνονται με τις κατηγορίες “απείθεια” & “εγκωμιασμό τρομοκρατικών πράξεων”. Την Τετάρτη 11 Γενάρη οδηγούνται στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου παίρνουν τριήμερη προθεσμία για την Παρασκευή 13 Γενάρη, κατηγορούμενοι πλέον για “Εγκωμιασμό τρομοκρατικής πράξης και Ανωμοτί ψευδή κατάθεση”, οι σύντροφοι πήραν αναβολή για 26 Μαρτίου.

Η τρομοκρατική δράση του κράτους και οι πολιτικές αποφάσεις που έχουν παρθεί είναι να πατάξουν με κάθε τρόπο το δικαίωμα των αγωνιστών να εκφράζονται και να δρουν.