Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας προτείνουμε κινητοποιήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στις 28 Ιουνίου, με το σύνθημα: Οι κοινωνικοί αγώνες δεν είναι έγκλημα, αλληλεγγύη ενάντια στην καταστολή!

Η καταστολή από την Ισπανική κυβέρνηση θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα. Για τον λόγο αυτό, η συνεργασία όλων, η οργάνωση και η αλληλεγγύη είναι πιο σημαντικά από ποτέ.

Τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία, η καταστολή ενάντια στους κοινωνικούς αγώνες έχει αναπτυχθεί από πρόστιμα σε όσους συμμετέχουν στις κοινωνικές διαμαρτυρίες μέχρι ποινές φυλάκισης. Στο μεταξύ, οι άνθρωποι ζουν σε ένα πλαίσιο ανασφάλειας και περικοπών, ενώ η κυβέρνηση προχωράει σε αλλαγές στην νομοθεσία για να σταματήσει τον κοινωνικό αγώνα.

Και αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε.

Καλούμε τους ανθρώπους σε όλες τις πόλεις να βγουν στους δρόμους στις 28 Ιουνίου για να ακολουθήσουν τις διαμαρτυρίες ενάντια στην καταστολή και την αδικία. Οργανώνουμε διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις, με σκοπό να αντιδράσουμε άμεσα σε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι σε αυτή την μάχη, επειδή η καταστολή είναι ίδια για όλους και πρέπει να αντισταθούμε όλοι. Ας προσθέσουμε αυτή την περίπτωση σε όλες τις άλλες, για να είμαστε δυνατοί εκείνη την μέρα.

Στην Γρανάδα, ο Κάρλος και η Κάρμεν θα πάνε φυλακή, επειδή συμμετείχαν σε διαμαρτυρία από το κίνημα των 15M, στην Γαλικία, η Άνα, η Ταμάρα, ο Σεραφίν και ο Κάρλος είναι στην ίδια κατάσταση, όπως και ο Κόλντο στην Λα Ριόχα και πολλοί άλλοι σε διάφορα σημεία στην Ισπανία. Ας μην ξεχνάμε τους συντρόφους που έχουν προφυλακιστεί χωρίς να έχουν περάσει δίκη, όπως ο Μιγκέλ και η Ίσμα στην Μαδρίτη και ο Σέργκι στην Βαρκελώνη (πρόσφατα φυλακίστηκε λόγω της διαμαρτυρίας ενάντια στην εκκένωση της κατάληψης Can Vies στην Βαρκελώνη, ένα δημόσιο κτήριο που ήταν υπό κατάληψη για 17 χρόνια). Στις 28 Ιουνίου, θα δράσουμε για όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Σε διεθνές επίπεδο, καλούμε για κινητοποιήσεις στις Ισπανικές Πρεσβείες και Προξενεία, ώστε να ακουστεί παντού η αντίδραση κατά της κοινωνικής καταστολής που ασκεί η Ισπανική κυβέρνηση.

Η Stop Represión Granada έχει ετοιμάσει ένα μανιφέστο και αφίσα ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε περισσότερη δουλειά και να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν πιο ομαλά (θα στείλουμε το υλικό σύντομα), αν και φυσικά μπορείτε να αποφασίσετε τι θα δημοσιευτεί σε κάθε πόλη. Για να ξέρουμε ποιές πόλεις μας στηρίζουν, σας παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα στο email της οργάνωσης (stoprepresion.acampadagranada@gmail.com) με θέμα “APOYO MOVILIZACIÓN 28 J”  ώστε να ανανεώσουμε την λίστα με τις πόλεις που μας στηρίζουν.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, περιμένουμε την απάντησή σας.

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ!

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ,

ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ