Στις 25/12 ξημερώματα 26, άγνωστοι διέρρηξαν το Αναρχικό στέκι UTOPIA A.D. και κλέψανε τα ταμεία. Πιο συγκεκριμένα, μπήκαν και πήραν το κουτί ενίσχυσης των κρατουμένων, το κουτί ενίσχυσης των δυο συλληφθέντων της 6 Δεκέμβρη, το κουτί για την αγορά ήχου, το ταμείο των βιβλίων και βινυλίων και το ταμείο του στεκιού. Συνολικά η ζημιά υπολογίζεται στα 70 ευρώ.

Λόγω των γιορτών (παρωδιών κατανάλωσης και ξεφτίλας) , στην Κομοτηνή έχουν μείνει μόνο οι ντόπιοι αφού οι φοιτητές γύρισαν στις πόλεις τους, έτσι οι υποψίες μας πέφτουν σε ντόπιους και κυρίως στα πρεζόνια, άτομα χωρίς καμία αξιοπρέπεια και ηθική όπου ο ένας δεν διστάζει να ρουφιανέψει τον άλλον για μία δόση θανάτου και ξεπεσμού. Στο παρελθόν είχαμε παρόμοια περιστατικά και τα μπάσταρδα βρέθηκαν και τσακίστηκαν αλλά η ζημιά που κάναν δεν διορθώθηκε (δεν επιστραφήκαν τα κλεμμένα περίπου 40 ευρώ).
Η πόλη της Κομοτηνής είναι μικρή και αργά η γρήγορα θα βρεθούν. Φυσικά δεν αποκλείουμε και κάποιο άλλο ενδεχόμενο μιας και έχουμε μέρες να δούμε πρεζόνι εδώ γύρω, κάτι όμως μάλλον απίθανο.
Αυτά τα παράσιτα που νομίζουν ότι είναι παράνομοι ενώ παράλληλα είναι ρουφιάνοι, πρέπει να πεθάνουν, το μόνο που κάνουν είναι ζημιά. Δεν μιλάμε για τοξικοεξαρτημένους που έχουν αντίληψη, άλλα για πρεζόνια, ρουφιάνους συνειδητά με ξεφτιλισμένη νοοτροπία που φυσικά ξέρουν πάντα τι κάνουν και δεν υπάρχει δικαιολογία.

Το δικό μας λάθος στην υπόθεση είναι ότι δεν οχυρώσαμε καλά τον χώρο μας εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα μιας και η διάρρηξη έγινε με κάποιο λοστό ή άλλα εργαλεία. Επίσης στο παρελθόν βοηθήσαμε τέτοια άτομα που δεν ήταν “καλά”, αλλά και διώξαμε μπάτσους που ήθελαν να κάνουν έλεγχο σε άτομα του σιναφιού τους καθώς και κατά την διάρκεια μιας καταδίωξης στον πεζόδρομο της παλιάς νομικής, χωρίς αυτό να το σεβαστούν. Ασυνείδητοι μπάσταρδοι ψιλικατζήδες σας αξίζουν τα χειρότερα και θα τα υποστείτε. Εμείς θα συνεχίσουμε να πολεμάμε κάθε εξουσία και κάθε της τσιράκι.

Καμία Ανοχή σε Κανένα Παράσιτο

ΥΓ 1. Ακόμα και όταν βρούμε αυτά τα σκουπίδια και δεν είναι τελικά πρεζόνια όλα τα παραπάνω ισχύουν.

ΥΓ 2. Σεβασμό σε κάθε τοξικοεξαρτημένο που δεν χάνει την αξιοπρέπεια του.

Αναρχικό στέκι UTOPIA A.D.
utopia-ad.org