ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/09img_20160916_181643img_20160916_175608

Ως Αναρχικό στέκι UTOPIA A.D. είναι αυτονόητο ότι στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αιχμαλώτους του κάθε κράτους και δηλώνουμε συνένοχοι με όποιον επιλέγει με αξιοπρέπεια να περάσει στην επίθεση ενάντια σε κάθε εξουσία. Όσους συντρόφους μας και να αιχμαλωτίσετε η φλόγα της διαρκούς αναρχικής εξέγερσης θα φουντώνει και νέοι πυρήνες μαχόμενοι για την ολική απελευθέρωση θα δημιουργούνται καταστρέφοντας τις άψυχες βιτρίνες του πολιτισμού της καταπίεσης.

ΛEΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ FAI

ΖΗΤΩ Η FAI/IRF

ΗΘΕΛΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ

Ζακ Μεσρήν

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/09

ikona0

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/09

poreiafisa5 imgp5475 poreiafisa2 img_2213 img_2228 poreiafisa4 poreiafisa3 img_2234Σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μία δολοφονία που υποδαυλίζονταν από ηγετικά στελέχη της χρυσής αυγής και είχε ως στόχο τον Παύλο με εκτελεστικό όργανο τον δολοφόνο Ρουπακιά. Ηθικοί αυτουργοί η χρυσή αυγή και οι ψηφοφόροι τους με τον αρχηγό του κόμματος, τον κοντό μελαψό φύρερ Μιχαλολιάκο, να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη αυτής της δολοφονίας.

Μετά την δολοφονία ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου και της κοροϊδίας. Αρχικά το κράτος προχώρησε σε προσωρινές συλλήψεις ηγετικών στελεχών των ναζί, που είχαν ως στόχο να κατευνάσουν την κοινωνική κατακραυγή που επικράτησε αμέσως μετά την δολοφονία. Συλλήψεις με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, που όπως αποδείχθηκε ήταν ”εικονικές”, καθώς αποφυλακίστηκαν αρκετά γρήγορα σε σχέση με άλλα άτομα που διώκονται με ίδιες ή παρόμοιες κατηγορίες.

Με το ξεκίνημα της δίκης φάνηκε η ευνοϊκή μεταχείριση του παρακράτους της Χ.Α. από το κράτος ”δικαίου”. Οι μπάτσοι της ομάδας ΔΙΑΣ, αυτόπτες μάρτυρες από την αρχή του περιστατικού, δεν έκαναν το παραμικρό για να αποτρέψουν την δολοφονία ακόμα και όταν είδαν τα ”πνεύματα να ανάβουν”. Επίσης οι αλλαγές στις καταθέσεις τους, τα ”δεν θυμάμαι” και οι αντιφάσεις στα λεγόμενά τους την ώρα της δίκης κάνουν ξεκάθαρη την πρόθεσή τους να μην ”κάψουν” τους χρυσαυγίτες. Είναι οξύμωρο πως αυτά τα άτομα είναι μάρτυρες κατηγορίας και όχι κατηγορούμενοι. Άξιο λόγου είναι επίσης πως αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας που έβλεπε από το μπαλκόνι του δεν τον έχει καλέσει καν το δικαστήριο για να καταθέσει.

Παράλληλα διαδραματίζονται δίκες παρωδίες που καταδικάζουν με συνοπτικές διαδικασίες αναρχικούς σε δεκάδες χρόνια φυλάκιση. Τρανταχτό παράδειγμα η δίκη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς για το σχέδιο Φοίνικας, όπου το δικαστήριο καταδίκασε τα 10 μέλη για ηθική αυτουργία σε 21 χρόνια τον καθένα ενώ ο Μιχαλολιάκος τριγυρνάει ελεύθερος έχοντας αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Φύσσα.

Επιπλέον, κάνουν την εμφάνισή τους νέα φασιστικά μορφώματα διασπασμένων χρυσαυγιτών που τα χάλασαν στην μοιρασιά της εξουσίας και επιδιώκουν να βγουν ξανά στο προσκήνιο. Κατάλαβαν ότι σαν Χ.Α. έχουν τσακιστεί και θα τσακίζονται και προσπαθούν με άλλη ταμπέλα να διαδώσουν τις άρρωστες ιδέες τους. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται με την ίδρυση ενός νέου φασιστοκόμματος ( Λ.Ε.Π.Ε.Ν. )

Πέραν αυτού του κόμματος, συνεχίζεται η εμφάνιση παρόμοιων μορφωμάτων όπως η ” ελλήνων συνέλευσις, πατριωτικές κινήσεις, φιλόρωσα κινήματα κ.α. Η θρασυδειλία τους φανερώνεται καθώς κρύβονται πίσω από δήθεν πατριωτικές γενικότητες και ταμπέλες, στρατολογώντας μισθοφόρους για το βρώμικο έργο τους. Πλασάρονται ως έλληνες εθνικιστές και παράλληλα πραγματοποιούν ναζιστικές τελετές μύησης νέων μελών, έχοντας ναζιστική δομή. Ακόμα προσπαθούν να ριζοσπαστικοποιηθούν με κλεμμένες τακτικές και παράνομες πράξεις όπως η κατάληψη χώρου για στέγαση άστεγων ελλήνων ( αμφιβάλλουμε αν μένει έστω και ένας εκεί ), με την κάλυψη ενός μικρού στρατού να τους φυλάει.

Για εμάς ο φασισμός τσακίζεται με κάθε μέσο καθημερινά στου δρόμους και στις γειτονιές. Όποιος δίνει βήμα στα ναζιστικά σκουπίδια είτε σιωπά επιδεικτικά μπροστά στην εγκληματική δράση τους είναι συνένοχος και θα αντιμετωπίζεται καταλλήλως.

Αναρχικό Στέκι UTOPIA A.D.

utopia-ad.org