Η ΑΔΙΚΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΔΙΚΙΑ
Η ΒΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΒΙΑ

Ο κάθε άνθρωπος καθορίζεται από τις επιλογές του. Υπάρχουν άνθρωποι που επέλεξαν να αγωνίζονται για την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και την ομορφιά της ζωής. Υπάρχουν και άλλοι που επέλεξαν να υπηρετούν ένα σάπιο, διεφθαρμένο κρατικό σύστημα ζώντας στο περιθώριο σαν ζωντανά πτώματα και εθελοτυφλώντας στο κακό και στο άδικο.

Ο φίλος και συγκρατούμενός μας Γεράσιμος Τσάκαλος, μέλος της ΣΠΦ επέλεξε να ζει τη ζωή του στο έπακρο, να ζει όπως θα έπρεπε να ζούσε κάθε ελεύθερος άνθρωπος. Ο ίδιος βέβαια πληρώνει το τίμημα της επιλογής του με πολυετή φυλάκιση. Όμως οι εχθροί της ελευθερίας, οι δικαστές, δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτό.
Για να τον εκδικηθούν προφυλάκισαν τη σύζυγό του Εύη Στατήρη χωρίς κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο και επέβαλαν στη μητέρα του Τσάκαλου να ζει στην εξορία, στο νησί της Σαλαμίνας.

Από τις 14.9 η Εύη Στατήρη ξεκίνησε απεργία πείνας ενάντια στο φόβο και το άδικο διεκδικώντας την απελευθέρωσή της. Αν δεν αγωνιστούμε ενάντια στο φασισμό των δικαστών που σήμερα ποινικοποιούν συγγενικές σχέσεις, αύριο θα ποινικοποιηθεί ακόμα και η ελεύθερη σκέψη. Το να περιμένεις να σου φερθούν καλά οι δικαστές επειδή είσαι καλός άνθρωπος είναι σα να περιμένεις να μη σου επιτεθεί ο ταύρος επειδή είσαι χορτοφάγος.

Το να είμαστε όλοι στο πλευρό της Εύης Στατήρη δεν αποτελεί πλέον επιλογή αλλά καθήκον όλων μας.

Πίσω δεν κάνουμε ούτε για να πάρουμε φόρα!
Όλοι μαζί μια γροθιά μέχρι τέλους!
Όλοι μαζί μέχρι την απόλυτη ελευθερία!

Εύη ψυχάρα ένας στρατός από ελεύθερους ανθρώπους είναι στο πλευρό σου!
Είμαστε περήφανοι για σένα!

Αδελφικούς χαιρετισμούς στον Γεράσιμο Τσάκαλο.
Λευτεριά στην Εύη Στατήρη.
Άρση των περιοριστικών όρων της Αθηνάς Τσάκαλου.
Καλή δύναμη στα αδέρφια της ΣΠΦ.

ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΔΗΜΟΥ ΘΕΜΗΣ
ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Φυλακές Κορυδαλλού